Ανταποδοτική Ανακύκλωση Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

26 Σεπτεμβρίου, 2022 14:05

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας για την Ανταποδοτική Ανακύκλωση σε ρούχα, λευκά είδη και υποδήματα. 

Με την τεράστια συμμετοχή τους, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, τον Νοέμβριο του 2019, πέραν του τεράστιου περιβαλλοντικού οφέλους, έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην κάλυψη έκτακτων αναγκών του νησιού μας.

Πιο συγκεκριμένα, η χρηματική ανταπόδοση της Ανακύκλωσης των δύο (2) τελευταίων φορτίων, διατέθηκε από τον Δήμο μας για την αγορά μηχανήματος παρακολούθησης κύησης (Επιτραπέζιο Doppler παλμών εμβρύου), αξίας 515 ευρώ, το οποίο  προσφέρθηκε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κόκκινοι κάδοι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, οι οποίοι δέχονται καθαρά ρούχα και άλλα συναφή υλικά, καθαρά, κλεισμένα σε σακούλες, είναι τοποθετημένοι σε δύο σημεία του νησιού μας: στην Ερμούπολη (στον δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον Σκλαβενίτη) και στον Φοίνικα (έμπροσθεν του αγροτικού ιατρείου).

Χάρη σε όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, το νησί μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης από τον πρώτο κιόλας χρόνο, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειές της Δημοτικής Αρχής και αποδεικνύοντας τόσο την οικολογική τους συνείδηση όσο και την κοινωνική τους αλληλεγγύη.

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου – Ερμούπολης