"NO KAKA" στη Σύρο!

"NO KAKA" στη Σύρο!

Το "ΝΟ ΚΑΚΑ" είναι μία ελληνική, παγκοσμίως κατοχυρωμένη πατέντα συλλογής περιττωμάτων των σκύλων. Η εξαιρετική επινόηση δίνει μια πολύ έξυπνη, πρωτότυπη, πολιτισμένη και οικολογική λύση στο πρόβλημα της συλλογής των ακαθαρσιών των σκυλιών που μπορεί και πρέπει να θέσει τέλος στο άλυτο, μέχρι τώρα, πρόβλημα.
 
Ένα χάρτινο πτυσσόμενο φαρασάκι μιας χρήσης, από ανακυκλωμένο χαρτί, που επινοήθηκε και κατασκευάζεται στην Ελλάδα, κάνει πανεύκολη την ανέπαφη συλλογή των ακαθαρσιών, για τους συνοδούς των τετραπόδων φίλων μας και αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή και παγκόσμια οδηγία κατάργησης της χρήσης του πλαστικού!
 
Με τη γενίκευση της χρήσης του θαυμάσιου φαρασιού, οι δρόμοι, οι πλατείες, τα πάρκα και όλοι οι δημόσιοι χώροι μας, θα διατηρούνται καθαροί και υγιεινοί και όλοι θα αγαπήσουμε, ακόμα περισσότερο, τα υπέροχα τετράποδα. ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, ΑΝΕΠΑΦΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ!
 
Λέμε ΟΧΙ στο πλαστικό! Χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένο χαρτί και μαζεύουμε τις ακαθαρσίες του σκύλου μας με το φτυαράκι "ΝΟ ΚΑΚΑ", για να έχουμε ΦΥΣΗ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ! Και φυσικά... ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ!
 
 
Πώς χρησιμοποιούμε το οικολογικό φαρασάκι στο παράκάτω link
 

https://www.youtube.com/watch?v=s7y2Qk4volo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3w1G2_-kk6_TBTgP3NArejFjenz_iz3SiBxAbv_p-NYb9YJscqAZAO6-8

Go to top