Ειδοποίηση
  • Lack of access rights - File 'http:/www.emc-imc.org/uploads/pics/creative_europe.png'
  • Lack of access rights - File 'http:/www.emc-imc.org/uploads/pics/creative_europe.png'

Banner

Αλληλεγγύη στην Καρδίτσα

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

_ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ_web_rgb.jpg

Εθελοντική Αιμοδοσία

Εθελοντική Αιμοδοσία.

Απαλλαγή Τελών

 

Μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Σύρου Ερμούπολης και τον έλεγχο νομιμότητας της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, τίθεται στην διάθεση των πολιτών ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας θα υποβληθούν οι αιτήσεις για απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας για τις επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους.

Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού  μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά σχετική φόρμα με τα στοιχεία τους, τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και τον ΚΑΔ κύριας δραστηριότητας. Προς επικύρωση των προηγουμένων θα πρέπει να επισυνάπτεται υποχρεωτικά αντίγραφο της προσωποποιημένης πληροφόρησης από το taxisnet.

Η διεκπεραίωση των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά από το τμήμα Δημοτικών Προσόδων του Δήμου μας το οποίο θα αναλάβει τον έλεγχο των αιτήσεων και την αποστολή των σχετικών στοιχείων στον ΔΕΔΗΕ. Οι αιτούντες θα ενημερώνονται μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσαν για την  πορεία του αιτήματός τους καθώς και για την έγκρισή του από την δημοτική υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτησή τους έως 21/08/2020 προκειμένου να τύχουν των σχετικών απαλλαγών το επόμενο διάστημα στο παρακάτω link:

https://apallagi-telon.crowdapps.net/

Συριανό Καρναβάλι 2020

Συριανό Καρναβάλι 2020

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 13776/27-02-2020 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών, λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, συμπεριλαμβανομένων και των εκδηλώσεων της Καθαράς Δευτέρας.

Attachments:
Download this file (SYRIANO_KARNAVALI_2020.pdf)SYRIANO_KARNAVALI_2020.pdf[ ]1597 kB
Go to top