Ευχαριστίες Αυτοτελούς Τμήματος Τουρισμού για την τηλεοπτική προβολή της Σύρου

           Στο πλαίσιο της πενθήμερης παρουσίας στη Σύρο δυο τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους φορείς, επαγγελματίες και πολίτες του τόπου μας για την πολύτιμη αρωγή τους.

          Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το επιτελείο της ΕΡΤ1 με τον δημοσιογράφο κ. Μάριο Κωνσταντινίδη και το επιτελείο του Alphaμε τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Γρηγοριάδη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου κ. Μιχάλη Ζουλουφό, τον προϊστάμενο της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παράβαλο, τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου, τον Σύλλογο «Τερψιχόρη», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ποσειδών», το Ξενοδοχείο «Ερμής», την επιχείρηση «Γαβιώτης CityCarRental», το εστιατόριο «Σα Μιχάλη», την ταβέρνα «ΛΙΛΗΣ», το «Χιώτης Mάρκετ», τα καταστήματα «Ιππόκαμπος» και «Βρεγμένη Σανίδα», την Λουκουμοποιΐα A. Λειβαδάρα, τον κ. Αρίστο Βαμβακούση και το «Εν Χορδαίς & Οργάνοις», τους κ.κ. Σταύρο Κοή, Μπάμπη Κουλούρα, Αντώνη Φραγκιά, Πάρη Ξυνταριανό - Τσιροπινά, Θεόφιλο Ζερβό, Ελένη Σιμίκογλου, Ελπίδα Γάδ, Μάρκο Τράκα, και Αντώνη & Γιάννη Βουτσίνο.    

          Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, τα τηλεοπτικά συνεργεία ανακάλυψαν αξιοθέατα, απαθανάτισαν στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής των κατοίκων και των επιχειρηματιών του νησιού, συνομίλησαν μαζί τους και πρόβαλαντη Σύρο στο ελληνικό κοινό, μέσω ζωντανών συνδέσεων και ρεπορτάζ τόσο στις εκπομπές όσο και στις ειδήσεις.

Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού

Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Go to top