Ειδικό Δημοτικό Σχολείο - Εντεταλμένη Παιδείας

Βεβαιώνεται ότι η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας δεν είχε καμία διάθεση ή πρόθεση να μειώσει την κάθε προσωπική ή ομαδική προσπάθεια λειτουργίας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

Οι πληροφορίες που της δόθηκαν ήταν προφανώς υπερβολικές και ως εκ τούτου η χρήση της λέξης «έκλεισε» είναι ατυχής. Στην πραγματικότητα ζητήθηκε και έγινε άρση παραχώρησης, για το σχολικό έτος 2018-2019, της αίθουσας που χρησιμοποιούσε το Ειδικό Νηπιαγωγείο. Ως εκ τούτου, κανείς δεν εμπλέκεται στην αναστολή λειτουργίας του Ειδικού Νηπιαγωγείου και γι’ αυτό το λόγο η σχετική παράγραφος αφαιρείται από την απάντηση στο δημοσίευμα.          

Η κυρία Δράκου, ως Εντεταλμένη Παιδείας, ζητά συγγνώμη για την ταραχή που δημιουργήθηκε και είναι στη διάθεση των Συλλόγων Γονέων και Εκπαιδευτικών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για όποτε την καλέσουν ώστε να γνωριστούν και να συνεργαστούν για εκπαιδευτικά θέματα του Σχολείου τους. Για θέματα Σχολικού Συμβουλίου, θα απευθύνονται στην Σχολική τους Επιτροπή, όπως προβλέπεται από τη σχολική νομοθεσία και εφαρμόζεται από κάθε σχολείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Εκ της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας,

Παιδείας και Αθλητισμού

Go to top