Ευχαριστίες για 2ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του 2ου  Ημιμαραθώνιου Σύρου “Στο Δρόμο του Δημήτριου Βικέλα για τη Σύρο”, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά  όλους τους εθελοντές, τους χορηγούς, και όλους τους συντελεστές οι οποίοι συνέβαλλαν καθοριστικά ώστε να διεξαχθεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στο νησί μας.

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ τοπικών συλλόγων, εθελοντών και λοιπών φορέων του νησιού και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, για την πραγματοποίηση σημαντικών εκδηλώσεων, αναδεικνύει τις δυνατότητες επίτευξης των στόχων μέσα από την συλλογική προσπάθεια, αλλά και την προοπτική  για τη διοργάνωση περισσότερων, υψηλού επιπέδου διοργανώσεων.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Δρομείς Σύρου, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διοργάνωση του αγώνα, αλλά και όλους όσους έλαβαν μέρος στον 2ο Ημιμαραθώνιο Σύρου “Στο Δρόμο του Δημήτριου Βικέλα για τη Σύρο”.

Επίσης, ευχαριστούμε τους: BlueStarFerries, WIND, Runningmagazine, Sport 24 103,3 radio, CollaZen+, Lifeergo, OSHEE, Λουξ, TIMEIRONMAN, NewBalance, Zylo, Sirostravel, Τυποκυκλαδική, SuperMarketΝΕΩΡΙΟΥ, SuperMarketΒιδάλης, Κάβα Μακρυωνίτης, Οινοαγορά, SaladShop, ShellΓουργουράκια, Το σπιτικό της Αγνής, Ζαχαροπλαστείο Κανακάρης, Re-play, Εστία Σύρου η μικρή αγορά, , HotelFrancoise, Γιωσηφάκι, Syrosrentacar-Γιωργάκης Σύρος Α.Ε, GaviotisTravel, Ντάνος, Εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου, Ένωση Ξενοδόχων Σύρου, Εμπορικό Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου “Ερμής”, Εμπορικό Σύλλογο Σύρου, Σύλλογο εστίασης “Τερψιχόρη” , Ένωση Ραδιορεσιτεχνών Κυκλάδων,Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων, Syrostoday, Λέσχη φωτογραφίας κινηματογράφου Σύρου, Κυνηγετικό Σύλλογο Σύρου, Σύλλογο Φίλων Μέγα Γιαλού, Σύλλογο Χρωματοσφαίρισης Σύρου, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων – Περιφερειακή Εφορεία Κυκλάδων, Ποδηλάτες Σύρου, chopperridersclubSyrou, τον κ. Νίκο Κοντιζά για την ηχητική κάλυψη, τον djκ. Λευτέρη Κουτσόπουλο, τον εκφωνητή κ. Ευάγγελο Μαραγκό, το Αστυνομικό Τμήμα Σύρου, το Λιμεναρχείο Σύρου, τους γιατρούς κ.κ Παπαγεωργίου Χαρά και Απέργη Σέργιο καθώς και όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Καταλήγοντας, θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση των συμμετεχόντων για ορισμένα τεχνικής φύσεως ζητήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια τερματισμού των αθλητών και αφορούσαν στις χρονομετρήσεις, με συνέπεια την καθυστέρηση, σε ορισμένες περιπτώσεις, των σχετικών βραβεύσεων.

Ευελπιστούμε ότι, η επόμενη διοργάνωση θα είναι ακόμα καλύτερη, από οργανωτικής και λειτουργικής απόψεως, με στόχο την προώθηση του αθλητισμού και την προβολή του νησιού μας.

Go to top