Έκθεση ζωγραφικής Στέλλας Ζωγράφου

Bουτιά

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «Σύρος Πολιτισμός 2018», πραγματοποιείται η έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Ζωγράφου «Ονείρων Διάστασις», από τις 12 έως τις 19 Αυγούστου 2018, στην Αίθουσα Τέχνης Εμμ. Ροΐδη.

Εγκαίνια: Κυριακή 12/8/2018 και ώρα 20:30

ΟΝΕΙΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ

Στην έκθεση παρουσιάζεται σειρά έργων που έχουν σαν αφετηρία τους τον ύπνο και επεκτείνονται στη σχέση που συνδέει το σώμα με το όνειρο και τους κόσμους του. Μια καλλιτεχνική διαδρομή με ζωγραφικές αναζητήσεις που ακροβατούν ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα. Ένα ταξίδι από τον κόσμο της ύλης σε εκείνον του πνεύματος, της ψυχής. Ως προς την αποτύπωση των έργων κυριαρχεί η ελαιογραφία αλλά, σε ορισμένα από αυτά, και μια μικτή τεχνική με λάδια και ακρυλικά.

Η Στέλλα Ζωγράφου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και μεγάλωσε στη Λέρο τόπο καταγωγής της. Σπούδασε ζωγραφική στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Μπολόνια από όπου και αποφοίτησε με άριστα το 2004. Έχει παρακολουθήσει διετή προγράμματα σπουδών για τα κουστούμια θεάματος, χαρακτική, αισθητική, ψυχολογία της φόρμας και διδακτική της τέχνης. Έχει παρουσιάσει ατομική έκθεση και έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα και Ιταλία. ΖεικαιεργάζεταιστηνΑθήνα.

ΧΟΡΗΓΟΙ

BlueStarFerries

Βιομηχανία βερνικιών και χρωμάτων VERNILAC

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΥΡΟΥ- Νικόλαος Χατζάκης

“Ανθέων οδός”- Μάρκος Ρούσσος

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΕΡΤ3, ΕΡΤ Β. ΑΙΓΑΙΟ, ΕΡΤ Ν. ΑΙΓΑΙΟ

COSMOSFM.ORG – HELLENIC PUBLIC RADIO NY

SDS RADIO GREEK

FOCUS 103,6 FM

ΚΟΙΝΗΓΝΩΜΗ

SYROS AGENDA

Go to top