Γίνε εθελοντής στη πόλη σου - Νέα κυκλοφοριακά μέτρα 2015

 Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη θερινή περίοδο στην Ερμούπολη, προσκαλεί όσους πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν εθελοντικά στην επιτυχία εφαρμογής τους να δηλώσουν συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015.

Η συμμετοχή των εθελοντών συνίσταται στην ενημέρωση, πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση κατοίκων και επισκεπτών με έμφαση κατά τις βραδινές ώρες.

Πέραν της προληπτικής ή/και κατασταλτικής αστυνόμευσης, η οποία θα εφαρμόζεται από τα καθ΄ ύλην αρμόδια όργανα (Αστυνομία, Λιμενική Αρχή), η εθελοντική συμβολή θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία εφαρμογής του εγχειρήματος.

Επισημαίνεται ότι, στην ομάδα των εθελοντών θα συμπεριληφθούν τόσο ο Δήμαρχος όσο και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας, οι οποίοι ήδη έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

Είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι, η ανταπόκριση των εθελοντών θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία πιστοποιώντας την βούληση της κοινωνίας μας για μια περισσότερο ανθρώπινη και φιλόξενη πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά κατά τις ώρες 09:00-17:00 στα τηλέφωνα 22813-61010 και 22813-61002 καθώς και ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top