Τα 5 Στοιχεία

5 stoixeia1

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σας προσκαλεί στη μουσικο – θεματική παράσταση της Άννας Μπουρμά «Τα 5 Στοιχεία», στο Θέατρο Απόλλων, την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μουσικο-θεματική παράσταση που εμπνεύστηκε η ίδια η Άννα Μπουρμά και ανέβηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο 2016 στην Αθήνα. Από τότε έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 30 soldout παραστάσεις και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα.

Ο θεατής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μυσταγωγική παράσταση γεμάτη, μουσική, ερμηνείες, εικόνες, χορό και μοναδικές αφηγήσεις. Μας ταξιδεύει στον κόσμο των στοιχείων της φύσης, φωτιά, νερό, αέρας, γη και συμφώνα με τον Ησίοδο και τον Αιθέρα.

Η Άννα Μπουρμά είναι μια ερμηνεύτρια πολυδιάστατη, πράγμα που σπάνια συναντάς, τραγουδάει, παίζει κλασσικό πιάνο, νταούλι και έχει σκηνοθετήσει, χορογραφήσει και φωτίσει αυτήν την παράσταση. Η ερμηνεία της και η παρουσία της στη σκηνή έχει σχολιασθεί από πολλούς δημοσιογράφους ως απόκοσμη,  ερμηνεύτρια υψηλής αισθητικής και αέναη.

Μουσικές, στίχους και κείμενα που υπογράφει ο συνθέτης Τάκης Μπουρμάς εισάγουν τους θεατές στον κόσμο των στοιχείων. Σύγχρονες τεχνικές όπως, computerprogramming & projectionmapping δίνουν την νότα της τεχνολογίας στο μαγικό αυτό ταξίδι. Όργανα μοναδικά όπως το σε πολλούς άγνωστο Duduk εμφανίζονται στην παράσταση και δίνουν την συγκίνηση μέσα βέβαια πάντα από την ανθρώπινη πνοή.

Γενική είσοδος : 12 €   Προπώληση : 10€ 

Κείμενα, ενορχήστρωση: Tάκης Μπουρμάς 

Σκηνοθεσία: Άννα Μπουρμά

Κιθάρες, φωνή, αφήγηση: Τάκης Μπουρμάς

Πλήκτρα:Nίκος Καλαντζάκος

Πνευστά:VartanAbovian 

Ήχος: Ηλίας Λάκκας 

Φώτα: Στέφανος Ερινιτάκης & Άννα Μπουρμά

Projection mapping: Στέφανος Ερινιτάκης

Computer programming: Νίκος Καλαντζάκος

Φωτογραφίες παράστασης: Τζωρτζίνα Πιτιανούδη

Ξηρός Πάγος: Φραγκίσκος Δασύρας

Παραγωγή: AFM Records | Θεοδόσιος Φράγκος

5 stoixeia2

5 stoixeia3

Go to top