Προκύρηξη ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου "Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου

Ανακοινώνεται ότι, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου» προϋπολογισμού 487.200,00€με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου 2007 - 2013.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων 150 τ.μ. η οποία θα διαθέτει εσωτερικά περιορισμένους βοηθητικούς χώρους (για την αρτιότερη και πληρέστερη λειτουργίας της καθώς και πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό), την αποκατάσταση του αύλειου χώρου πάνω από την αίθουσα σε όλη την επιφάνειά της, τη διαμόρφωσητου περιβάλλοντα  χώρου και την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ.

Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός χώρου που το σχολείο έχει πραγματικά ανάγκη, με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των μαθητών - χρηστών για την πραγματοποίηση διαφόρων σχολικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων και την χρήση της από τους μαθητές των τμημάτων του ολοημέρου σχολείου. Επιπλέον οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να γυμνάζονται και να αυλίζονται, τις ημέρες κατά τις οποίες θα επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 16η Ιουνίου 2015 στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

Go to top