Ενδυνάμωση Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης Σύρου - Σύσκεψη με Fast Ferries

akto3

Σε συνέχεια προγραμματισμένων συναντήσεων με στελέχη ακτοπλοϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Αιγαίο, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της FastFerriesκ. Θεολόγος Παναγιωτάκης, ο Εμπορικός Διευθυντής της FastFerries κ. Δημήτριος Τζούμας, ο Διευθυντής του ΕΟΤ Κυκλάδων, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών συλλόγων και φορέων του νησιού, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργου Μαραγκού, με σκοπό τη βελτίωση της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης της Σύρου.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, επισημάνθηκε από τους παρισταμένους ότι προέχει η διασύνδεση της Σύρου με τη Ραφήνα και ο καλύτερος προγραμματισμός και συγχρονισμός των δρομολογίων κορμού και ενδοκυκλαδικής διασύνδεσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ υποβλήθηκαν οι προτάσεις τους για τις ημέρες και τις ώρες των ενδεχόμενων δρομολογίων που θα εξυπηρετούσαν καλύτερα το επιβατικό κοινό.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με διαβεβαιώσεις από την πλευρά των εκπροσώπων της εταιρείας ότι θα επεξεργαστούν πληροφορίες και στοιχεία που συνέλεξαν τόσο από τους παριστάμενους όσο και από τον Δήμο, αναφορικά με την επισκεψιμότητα της Σύρου την τελευταία τριετία, ώστε να προχωρήσουν εντός του επόμενου διαστήματος και προ της διευρυμένης ακτοπλοϊκής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο την 23η Οκτωβρίου 2017, στην υποβολή των δικών τους προτάσεων.

akto4

Go to top