Μήνυμα Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για την έναρξη του σχολικού έτους

maragos

Μήνυμα Δημάρχου για

«την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς»

Αγαπητά μας παιδιά,

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,

Το πρώτο κουδούνι ήχησε και πάλι στα σχολεία, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας καινούριας σχολικής χρονιάς, ενός νέου κύκλου με υψηλούς στόχους, προσδοκίες, γνώσεις και αξίες.

Σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο, το σχολείο απαιτείται να παραμείνει φάρος ελπίδας για ένα καλύτερο και λαμπρότερο μέλλον. Στον συναρπαστικό δρόμο για την κατάκτηση της πνευματικής και ψυχικής ολοκλήρωσης των παιδιών μας, δίπλα σας είναι ο Δήμος μας, μέσω των Σχολικών Επιτροπών, οι οποίες σε συνεργασία πάντοτε με τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα συντρέχουν σε κάθε ζήτημα που τυχόν ανακύπτει, είτε προλαμβάνοντας είτε επιλύοντάς το.

Σε μια από κοινού προσπάθεια μάθησης με διαρκή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη, ας δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός φιλικότερου σχολικού περιβάλλοντος που θα προσφέρει στους μαθητές τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Αγαπητά μας παιδιά,

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες

Σας ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας, η επιστροφή στα θρανία να πραγματοποιηθεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και να έχετε μια καλή σχολική χρονιά, μια χρονιά δημιουργική, μια χρονιά επιτυχιών, γνώσης και προόδου.

Go to top